Onze waarden


Gastronomie

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier. Om dit te bereiken, starten we met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en besteden we veel aandacht aan de bereidingswijze en presentatie. Wilt u onze keuken graag proeven? Dit kan tijdens een van onze degustatiemomenten, hou hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.


Service

Een huwelijk, babyborrel of jubileum, steeds zorgt ons enthousiast team voor een aangename, attente en vriendelijke bediening, zodat elke gast ten volle kan genieten.


Eventmanagement

Plannen uitwerken en organiseren, dat is onze passie. Uw event tot in het kleinste detail voorbereiden, zodat de dag zelf alles vlot en naar wens verloopt, is wat wij het liefst doen. Wij bieden, door de vakkennis van onze medewerkers, met bijzonder veel trots een all-in formule aan.


Overzichtelijk budget

Voor onze offertes is eenvoud de hoofdzaak. Een duidelijk overzicht van de kosten: alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en wij beloven dat er géén verdoken extra kosten achteraf opduiken. Zo garanderen wij, al vanaf de eerste offerteopmaak, een goed overzicht van de totale kostprijs.


Flavour'It Catering


Flavour’It werd in 2012 opgericht door Johannes Gérardy te Sint-Pieters-Leeuw. Beginnende in bijberoep als kok aan huis, groeide het doorheen de jaren verder uit naar een volwaardige event-catering voor particulieren en bedrijven in heel België.


Tot op vandaag bieden we met Flavour'It Catering catering op locatie aan. Met de focus op gastronomische, gemoedelijke en budgetvriendelijke feesten kan u van onze buffetten genieten voor groepen vanaf 30 personen. Meer informatie en het volledige aanbod kan u terugvinden op onze website.Feestzaal Ter Heyde


Feestzaal Ter Heyde werd in 1992 opgericht door André Tiels. Het begon eerst kleinschalig maar breidde vrij snel uit naar een grote zaal met een capaciteit van meer dan 200 personen. De feestzaal groeide al snel uit tot een vaste waarde in het Pajottenland.


In mei 2020 wordt Feestzaal Ter Heyde overgenomen door Flavour’It Catering. Op 1 januari 2022 stapte Katrien De Waele mee in de zaak en vormt zij samen met Johannes de perfecte tandem in het organiseren en coördineren van business- en privé-evenementen.